Lebbeke houdt het warm!

Willen we ons, na het succes van onze actie voor de Warmste Week 2020, opnieuw engageren om de handen uit de mouwen te steken om iets gelijkaardigs te doen?

Zeker en vast, dachten we met de kunstraad, dus stelde Nancy Troch voor om terug op pad te gaan met haar witte stiften om hopelijk heel wat Lebbeekse ramen te versieren met een tekening.

Het thema van de warmste week was deze keer: ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’.

Omdat we er met de Kunstraad naar streven een VZW in de buurt rechtstreeks te steunen, kozen we voor de VZW Eindelijk. Want wat als je na een ongeluk, een trombose, een tumor, of iets dergelijk, plots geconfronteerd wordt met een hersenletsel waardoor de vanzelfsprekendheid van alles wat je daarvoor wist en kon wegvalt. Voor dergelijke mensen biedt de VZW Eindelijk heel wat begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, zodat ook zij kunnen zijn wie ze zijn.

Onze websitemaster, Tom Windey, zorgde ervoor dat de Lebbekenaren zich konden inschrijven via onze website en voor de fotocollage met sfeerbeelden van de actie. Rita Vellemans, onze punctuele Secretaris volgde de inschrijvingen en de bijhorende gestorte bedragen op, en Nancy Troch, tekenares, trok op pad om tegen kerstmis de ramen van alle ingeschrevenen te voorzien van een mooie tekening.

Een welgemeende dank aan deze leden van de Kunstraad voor hun inzet.

Maar nog belangrijker: van harte dankjewel aan de meer dan 70 Lebbekenaren en sympathisanten die zich inschreven waardoor de VZW Eindelijk een cheque ter waarde van 1343 euro mocht ontvangen.

Een warme dank aan iedereen!